Skjervøy IK

Gratis skiglede støttet av Zuccarellostiftelsen.

Skjervøy IKs Gratis Skiskoleinitiativ

For noen år tilbake besluttet Skjervøy IK å gjøre det gratis for alle barn å delta i ski- og skiskytteraktiviteter hos dem. Dette betyr faktisk at det ikke påløper noen kostnader for medlemskap og deltakelse i skiaktiviteter for barna. Denne beslutningen har ikke bare ført til en positiv økning i antall barn som deltar på treninger, men også en markant vekst i antall medlemmer med barn med minoritetsbakgrunn.

Støtte til Utlånsutstyr for Bred Deltakelse

Skjervøy har primært søkt om støtte for å utvide utlånsordningen for utstyr til medlemmer mellom 7-14 år, slik at alle har tilgang til nødvendig utstyr for å delta.

Zuccarellostiftelsens Bidrag til Skiglede

40.000kr til Innkjøp av Skisko, Ski og Staver

Zuccarellostiftelsen har generøst bidratt med 40.000kr for innkjøp av essensielt utstyr, inkludert skisko, ski, staver og skiklær. Dette sikrer at alle barn er riktig kledd og utstyrt for ulike værforhold og skiforhold.

Takknemlighet fra Skjervøy Ski og Skiskyting

Skjervøy Ski og Skiskyting ønsker å uttrykke sin dype takknemlighet til Zuccarellostiftelsen for støtten til innkjøp av skiklær og ski. Klubben er nå fullt utrustet og klar for årets vinteraktiviteter. Her er noen av klubbens entusiastiske medlemmer fra 9-10 års klassen, klare for å nyte skigleden.