Zuccarello
[wpml_language_switcher type="header" flags=0 native=0 translated=1][/wpml_language_switcher]
Til toppen

Vårt Arbeid

Zucca Sommer Camp

Vi ser et økt behov for gratis ferieaktiviteter i Norge. Derfor arrangerer vi Zucca Sommer Camp med en målsetning om at det skal være minst like kult å delta på den, som på andre betalte sommer camps. Det er en innholdsrik og aktiv camp hvor fokuset ligger på mestring gjennom lek, og vennskap gjennom inkludering.

Les mer her

Zuccarello Classic

Hvert år arrangerer Mats en golfturnering sammen med Zuccarellostiftelsen, hvor vi inviterer aktører til å bidra til en god sak gjennom å delta i Zuccarello Classic.

Les mer her

Joshua King Football Camp

I lys av debatten rundt høye deltageravgifter og stort utstyrspress i norsk idrett har Joshua King tatt initiativ til et gratis fotballakademi som blir støttet av sponsorer med et høyt samfunnsengasjement.

Sammen presenter vi Joshua King Football Camp, en arena for selvutvikling og mestringsfølelse, uansett kjønn og bakgrunn.

Les mer her

Kom på banen

Når idrett blir for dyrt, er det barna som betaler prisen. Barnas “Alt blir bra”-tegninger ble et symbol på håp under koronapandemien. Kom på banen-kampanjen hadde som mål å innfri dette håpet for alle unge som ønsker å drive med idrett gjennom engasjement fra klubber og enkeltindivider.

Les mer her

Klubber vi har støttet

Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig.

Les mer her

Comeback

COMEBACK var en kampanje Bjarte Myrhol og Mats Zuccarello satt i gang kort tid etter pandemien rammet landet vårt i 2020. Ideen bak innsamlingskampanjen Comeback er en hjelpende hånd fra våre fremste idrettsutøvere til barn og unge over hele landet.
Et initiativ av utøvere for utøvere.

Les mer her