Gi en julegave som gjør en forskjell for barn og unge

Zuccarellostiftelsens julegaver gir idrettsglede, reduserer utenforskap

I vår nettbutikk finner du julegaver inspirert av faktiske ønskelister som gir idrettsglede og reduserer utenforskap.

De symbolske julegavene du finner i vår nettbutikk er inspirert av de mange ønskene Zuccarellostiftelsen får fra barn og unge, foresatte, klubber og foreninger. I takt med økte levekostnader vokser søknadsbunken, og ved å gi en julegave til Zuccarellostiftelsen på vegne av deg selv, samarbeidspartnere, medarbeidere eller kunder, kan du bidra til at flere barn og unge får mulighet til å stille på startstreken.

Dessverre er realiteten i Norge at mange barn ikke har de mulighetene mange av oss tar for gitt, og de blir derfor stående på sidelinjen. Dette har lenge vært en utfordring, men med økte levekostnader har det blitt en realitet for stadig flere barn og unge over hele landet. Zuccarellostiftelsen er til for å bryte ned barrierene som står mellom barn og unge og idrettsgleden. Vårt arbeid har aldri vært viktigere og ved å kjøpe en symbolsk julegave hjelper du oss med å hjelpe flere, sier Kristine Alcocer-Lind, daglig leder i Zuccarellostiftelsen.

Idrettsglede i julegave
Zuccarellostiftelsen jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet, bosted og økonomiske midler. Gjennom vårt arbeid skal vi skape sterke og trygge barn, et mer inkluderende samfunn og bedre integrering. Vår visjon er like enkel som den er komplisert: Vi ønsker oss et samfunn der alle barn og unge som ønsker å drive med idrett og fysisk aktivitet har muligheten til å delta.

Vår hovedaktivitet er å bidra med økonomisk støtte til organisasjoner og enkeltindivider slik at flere barn og unge kan drive med idrett og fysisk aktivitet. Inntektene fra julegavene går til dette arbeidet og bidrar til at vi kan oppfylle flere ønsker fra barn, unge, foresatte og klubber og foreninger.

Gaver til både privatpersoner og bedrifter
I nettbutikken finner du åtte produkter inspirert av faktiske ønsker. Gavene har ulike beløp og er tilpasset privatgivere og bedriftsgivere. Når du kjøper en symbolsk julegave genereres et personlig kort basert på informasjonen du fyller ut. Kortet sendes som PDF til mailadressen du oppgir. De symbolske gavene er inspirert av faktisk ønsker, men ditt bidrag kan også gå til andre tildelinger og prosjekter som bidrar til at flere barn og unge får delta i idrett og fysisk aktivitet.

Julegaveønskene er anonymisert.