Spennende besøk og aktiviteter på Zuccarellostiftelsens høstcamp

I høstferieuken samlet vi barn og unge til Zuccarellostiftelsen høstcamp, en uke fylt av morsomme aktiviteter. Våre ambassadører Kristin Harila og Silje Norendal kom på besøk, og for mange ble det et første møte med vinteraktiviteter på SNØ.

Kickstarten på Campen: Konkurranser, Lunsjlaging, og Bållaging

Campen startet med en dag der vi ble bedre kjent gjennom konkurranser og aktiviteter. Med veiledning fra campens kokk laget deltagerne lunsj og det ble også tid til å lære å lage bål fra bunnen av, noe som var god trening til aktiviteter senere i uken. 

En av dagene ble tilbragt på innendørsanlegget SNØ sammen med Silje Norendal, tidligere X-Games vinner og landslagutøver i snowboard. Alpint og snowboard sto på menyen, noe som for mange var nytt. Med veiledning fra Silje og andre instruktører gikk det likevel fort som en lek og det tok ikke lange tiden før samtlige sto på toppen av den store bakken. Alle fikk virkelig kjenne på en følelse av mestring, noe tilbakemeldingene illustrerer godt: 

«Å stå på snowboard med Silje er topp 10 kuleste jeg har gjort!»

«SNØ var høydepunktet og barnet mitt har kjent på mestring da han har blitt mer trygg i bakken og lærte seg å kjøre baklengs!» 

Besøk fra en nybakt verdensmester

En dag var satt av til friluftsliv og besøk av verdensrekordholder i fjellklatring, Kristin Harila. Dagen startet med at Kristin viste frem alt utstyret hun måtte bruke for å kunne gå verdens fjorten høyeste fjell og en film fra ekspedisjonen. Dette vekket stor begeistring og flere ble så inspirert at det drømmes og planlegges for turen til både Galdhøpiggen og Mount Everest. Vi gikk også en tur i skogen hvor vi lagde bål, grillet burgere, drakk kakao og utforsket naturen. 

Tusen takk til våre partnere

Tusen takk til Hans Herman Horns stiftelsen, Strømmen Sparebank og Sparebankstiftelsen DNB som gjorde det mulig å arrangere Zuccarellostiftelsen høstcamp. En ekstra takk til Eventgarden som sto for gjennomføringen. Vi avslutter med noen fine tilbakemeldinger fra deltagere og foresatte: 

«Dette tilbudet var helt konge. Barnet mitt har gledet seg hver dag til å dra og syns det er leit at uka er over.»

«Takk for et fantastisk bra opplegg! Har en strålende fornøyd deltager som forteller stolt om opplevelser og aktiviteter. Ikke minst en masse læring om friluftsliv, klatring og matlaging. Et helt fantastisk tilbud for barn som trenger det. Tusen takk!»