Zuccarellostiftelsen åpner andre søknadsrunde 2024

Søknadsrunde nummer to er åpen. Søk støtte i dag!

I fjor økte vi antall søknadsrunder per år fra to til tre. I dag åpner vi søknadsrunde nummer to 2024 og inviterer familier og klubber til å søke om økonomisk støtte til fysisk aktivitet og idrett for barn og unge. 

– Vi hadde rekordmange søkere i 2023 og er glade for å kunne åpne vår andre søknadsrunde i 2024 for både klubbtilskudd og personstipend. Våre bidrag gir god hjelp til mange familier og klubber som ønsker å gi barna idrettsglede og tilhørighet gjennom fysisk aktivitet, men som ser at familie- eller klubbøkonmien ikke strekker til, sier Kristine Alcocer-Lind, daglig leder i Zuccarellostiftelsen.

Viktig inkluderingsarena

Som en av få aktører som tilbyr stipend og støtte til både privatpersoner og idrettslag har  Zuccarellostiftelsen i 2024 tre søknadsrunder og er glade for å kunne bidra til at flere kan velge den idretten de ønsker selv, enten det er for å utforske en ny idrett for første gang eller fortsette i et lag der de opplever mestring og idrettsglede. 

Søknadsrunden er åpen fra 20. mars til 30. april og tildeling skjer i juni 2024. Søknadsskjemaene skal være enkle å fylle inn, men vi ønsker at de som har spørsmål tar kontakt med oss. 

– Vi mener idrett og fysisk aktivitet er den viktigste inkluderingsarenaen for barn og unge etter skolen. Våre gode samarbeidspartnere og givere er uvurderlige støttespillere slik at vi kan jobbe for at ingen barn skal bli stående igjen på sidelinjen mot sin vilje. I en tid som er økonomisk vanskelig for mange ønsker vi å kunne hjelpe flere barn og unge som står i fare for å miste tilgangen på en viktig arena, sier Kristine.

Slik søker du støtte

Følg vår lenke for å komme til søknad for klubbtilskudd her  eller personstipend her