Zucca Sommer Camp 2023

For første gang har vi arrangert sommercamp i 3 uker på rad.

Det er også første gang vi har campen på fantastiske Breivoll gård i Ås kommune. Sammen med Eventgarden AS har vi nå utviklet sommercampen vår rettet mer mot idrett og egenorganisert fysisk aktivitet.

Aktiviteter og muligheter

Barna får blant annet prøve tennis, basket, stolpejakt og Street Football i tillegg til sommerlige vannaktiviteter. Vi ønsker å introdusere barna for ulike aktiviteter som kan bidra til varig fysisk aktivitet. 

Vi har fått vårt helt eget campområde hvor hver gruppe har hvert sitt telt til oppbevaring av sine ting og en stor flott lavvo med tak til kreative aktiviteter samt lunsj. 

Ungdommer mellom 16-25 år har fått sommerjobb og gjennomgått kurs i kommunikasjon, livredning og førstehjelp levert av den fantastiske organisasjonen; Trygg Av Natur.
Vi er stolte av gjengen vi har samlet i år og synes de har gjort en fantastisk jobb. 

Respons på campen

For en fantastisk opplevelse dere har skapt! Jeg er meget imponert over hele opplegget, gruppeledere, informasjon, aktiviteter, oppfølgning og evnen til å se barna.
Min sønn har kommet hjem hver dag, proppfull av gode opplevelser og masse positiv energi. Han skryter uhemmet av gruppelederne og han har rett og slett storkost seg hos dere. Min sønn har kjent på en del utenforskap på skolen og hatt 3 år med mye mobbing fra 1-3, han er derfor litt usikker på slike ting, men DERE har evnet å få han til å føle seg som en av gjengen fra dag en! TUSEN TUSEN TUSEN TAKK!
sier forelder til campdeltaker.

Det rører oss langt inn i hjertet når vi får slike tilbakemeldinger, og det minner oss alle på hvorfor vi arrangerer Zucca Sommer Camp. Zuccarellostiftelsens målsettinger blant annet å bidra til å skape sterke og trygge barn og bidra til et mer inkluderende samfunn. Gjennom gode ferieminner, nye vennskap og mange mestringsopplevelser – er vi et steg nærmere disse målsettingene. 

De som har gjort dette mulig

Vi visste at det å arrangere tre uker sommer camp for totalt 600 barn kom til å bli krevende, men med god hjelp fra vår strategiske partner Eventgarden, fantastiske frivillige foresatte og våre enormt flinke gruppeledere gikk dette lekende lett. 

Tusen takk til våre fantastiske partnere som har bidratt for å gjøre dette mulig. 

Økonomisk støtte er gitt av: Sparebankstiftelsen DNB, Hornstiftelsen, Anthonstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Taconic, Novo Nordisk, samt Bufdir-midler fra Ås kommune, Nordre Follo kommune og Indre Østfold kommune.

Gaver i form av materiell og mat: Oslo Forvaltning, Peppes Pizza, Norwegian Salma, Coop Norge, Tennis Kids ved Norges Tennisforbund, Tøyen Sportsklubb, Maxivan, Rent a Tent, Hibas, Norsk Gjenvinning, Dagslys, Charterbudd, Lavvoutleie.no og Bas Container. 

Tusen takk til Ås Kommune og DNT Breivoll Gård for at dere ønsker å muliggjøre dette – vi ser allerede frem til neste år – kanskje får vi da til et flytende badeland? 🙂

Foto: Plus / plus.no