Joshua King Football Camp og Gudbrand

Vi er stolte av å ha Gudbrand som prosjektleder for Joshua King Football Camp

I sommer inngikk Joshua King og Zuccarellostiftelsen et samarbeid om å videreutvikle fotballskolen «Joshua King Football Camp» (JKFC). Vi jobber nå fremover mot 2023 hvor vi har en målsetning om å øke antall deltakere fra 400 til 500, og til å bli et tredagersarrangement.

Gudbrand Ensrud var med å starte fotballskolen til Joshua King i 2020, og har siden da vært en nøkkelspiller i gjennomføringen av JKFC i 2021 og 2022. 

Det har vært viktig for Zuccarellostiftelsen å engasjere en prosjektleder for fotballskolen til Joshua som kjenner både JKFC og det fotballfaglige godt. Derfor er vi utrolig stolte av at Gudbrand fortsetter sitt engasjement med fotballskolen til Joshua som Prosjektleder JKFC for Zuccarellostiftelsen slik at vi kan nå de målsettingene vi jobber etter.

Gudbrand er til daglig trener- og spillerutvikler i Fjellhamar FK hvor han også er engasjert rundt klubbens akademi. Tidligere har han 13 års erfaring som profesjonell fotballspiller fra klubber både i Norge, Østerrike og Tyskland.

Gudbrand vil også ha mye av dialogen med fotballskolens viktige partnere. Om din bedrift ønsker å engasjere seg en samarbeidspartner – ta gjerne kontakt med Gudbrand

Email: gudbrand@zuccarellostiftelsen.no
Telefon: 952 37 407