Suksess for Zuccarello All Star Game

Veldedighetsweekend med musikk, ishockey og kjendiser.

Stavanger feiret veldedighet

Forrige uke hadde Zuccarellostiftelsen en betydningsfull tilstedeværelse i Stavanger. Vår organisasjon ble begunstiget med inntekter fra både konserten «Stronger2gether» og veldedighetsmiddagen tilknyttet Zuccarello All Star Game.

«Stronger2gether»-konserten startet med formål om å støtte Zuccarellostiftelsen og One In A Million Foundation, sistnevnte grunnlagt av Lagergren. En stor takk rettes til alle deltakere på konserten som bidro med 423 885 kroner til støtte for barn og unge i Norge. Inntektene ble delt likt mellom de to stiftelsene: OIAM Foundation og ZS.

I tillegg til stiftelsens arbeid for barn og unge, gikk 170.000 kroner av inntektene til stiftelsen One In A Million Foundation som støtter lokalungdom i å nå sine drømmer.

Til sammen genererte konserten og veldedighetsmiddagen kroner 965.742 i inntekter.

Hockeyfest i DNB Arena

Påfølgende dag ble DNB Arena i Stavanger omgjort til en hockeyscene, der NHL-spillere, inkludert den tidligere NHL-spilleren Peter Forsberg, utgjorde «Team Zuccarello». De sto ansikt til ansikt med Stavanger Oilers. Kvelden inkluderte også en underholdende showkamp der flere kjendiser, blant annet ambassadørene for Zuccarellostiftelsen, Kristin Harila og Thomas Hayes, deltok på isen.

Etter kampen arrangerte Clarion Hotel Energy en veldedighetsmiddag med auksjon for Zuccarellostiftelsen. En hjertelig takk sendes til samarbeidspartnere, sponsorer og gjester som samlet inn 923.800 kroner. 753.000 kroner går til Zuccarellostiftelsen, 170.000 kroner støtter One In A Million Foundation, som hjelper lokal ungdom med drømmene sine.

«Stronger2gether»-konserten og veldedighetsmiddagen genererte totalt 965.742 kroner i inntekter.

Bak kulissene med engasjerte stjerner

En spesiell takk rettes til sponsorene og profilene som har gjort det mulig for Sports Management Group, Milton Archer Group og All Things Live å gjennomføre disse to dagene. Deres støtte motiverer og fremmer Mats og Matomas visjon om å sikre at ingen barn blir oversett, og at alle har muligheten til å forfølge drømmene sine. Vi setter også pris på alle som har kjøpt konsertbilletter og bydd på auksjonsobjekter.