Innsamling fra arrangementer sommeren 2024

I løpet av 2024 vil Zuccarellostiftelsen være en synlig deltaker i forbindelse med tre arrangementer:

  • 27.april: Asics Sentrumsløpet 
  • 17.august: Zuccarello All Star Game
  • 21.september: BMW Oslo Maraton

Alle arrangementene har til felles at de bidrar til inntekter til Zuccarellostiftelsens arbeid. 

I arbeidet vårt er vi avhengige av tillit, og vi ønsker derfor å være transparente om hva arrangementene går ut på, vår rolle i dem, hva vi mottar av inntekter og hvilke utgifter vi potensielt pådrar oss i forbindelse med arrangementene:

Asics Sentrumsløpet, Oslo, 27. april 2024

Vi ble en av løpets ideelle partnere til Asics Sentrumsløpet i 2023, og det er vi i år også. Dette medfører at deltakere kan velge å donere et beløp til Zuccarellostiftelsen ved påmelding til løpsarrangementet. I tillegg har Zuccarellostiftelsen mottatt 25 startplasser som vi kan selge videre til partnere. Inntekter fra dette arrangementet er derfor ukjent.

Zuccarellostiftelsen vil være synlig i løpet gjennom deltakelse fra flere støttespillere som løper i Zuccarellostiftelsen-branded tøy, og stiftelsen vil ha stand med ulike aktiviteter for barn i Spikersuppa på løpsdagen. Der vil vi informere barnefamilier om sommerens gratis arrangementer for barn, og bistå med eventuell påmelding. Stiftelsen vil ha utgifter knyttet til produksjon av drikkeflasker til barn som kommer til vår stand, samt løpetøy til et begrenset antall deltakere. 

Zuccarello All Star Game, Håkons Hall, Lillehammer, 16. & 17. august

Zuccarello All Star Game arrangeres av Mats Zuccarello og SMG, ved Kevin Skabo. I år feirer arrangementet 10-års jubileum. Dette markeres med en folkefest på Lillehammer – som samtidig feirer 30-års jubileum for de Olympiske Leker på Lillehammer.

Årets konsept er et nasjonalt samarbeid mellom Mats Zuccarello, alle 10 klubbene i Elitehockeyligaen (EHL) og TV2. Her skal hockeyfans stemme frem de beste spillerne fra alle EHL-klubbene som i fellesskap vil utgjøre tidenes første EHL All Star Team. Dette laget skal møte Mats Zuccarello sitt eget «All Star Team» med utvalgte stjernespillere fra NHL. For flere detaljer gå inn på: https://www.allstargame.no

I overkant av 8.600 billetter har blitt lagt ut for salg begge dager. Zuccarellostiftelsen mottar en donasjon på kr 50,- pr. solgt billett, uavhengig billettkategori, og har ingen utgifter knyttet til arrangementet.

BMW Oslo Maraton, Oslo, 21. september

Oslo Maraton arrangeres av Oslo Maraton, som eies av Sportsklubben Vidar, og Zuccarellostiftelsen er en av flere tilknyttede ideelle partnere. Nærmere 20 000 løpere deltar i Oslo Maraton hvert år og stiftelsen har mottatt 125 startplasser som vi kan selge til våre samarbeidspartnere. Vi er fortsatt i planleggingsfasen for dette arrangementet, og vil komme tilbake med mer informasjon når flere detaljer for arrangementet er klare.

***

Tusen takk til alle som bidrar til det vi gjør. Vi ser frem til en fantastisk sommer!

Hilsen 

Michael Emery, styreleder

Kristine Alcocer-Lind, daglig leder