Høstcamp 2023

Påmeldingen er avsluttet

For første gang skal vi i år arrangere gratis camp for barn i 5.-7. klasse i høstferien.


Zuccarellostiftelsen arrangerer gratis camp fordi vi ønsker å skape positive arenaer for nye aktiviteter, nye vennskap og mestringsfølelse for barn og unge. Vi ønsker oss et samfunn der alle barn og unge som ønsker å drive med idrett og fysisk aktivitet har muligheten til å delta, og denne campen er en mulighet for å delta i kjente og nye aktiviteter sammen med andre barn.

Hva kan du forvente?

Spennende og morsomme aktiviteter, en dag på SNØ med tidligere snowboarder og X-Games vinner Silje Norendal og foredrag av den ferske verdensmesteren i fjellklatring, Kristin Harila står på programmet for denne campen. Det blir fire dager med forskjellige aktiviteter. Dagen på Snø kan du velge mellom å ake, gå på langrenn og kjøre snowboard og alpint!

Sammen skal vi lage verdens beste høstferie, og vi håper du har lyst til å være med!

Påmeldingen er avsluttet.

Praktisk informasjon

Hvor:
Campen vil foregå i Eventgardens landlige og fantastiske lokaler i skogholtet, på Tærud gård
på Skjetten.

Når:
03.-06.10.2023

Klokka:
10.00-16.00 (fredag kl.10.00-14.00)

Bekledning og mat:
Det blir satt opp buss fra Lillestrøm stasjon til og fra campen. Campen vil i all hovedsak foregå ute, så det er lurt å ha med seg klær og skift etter værmeldingen. Til dagen på Snø anbefaler vi å ha med varme uteklær. Mangler du utstyr ikke nøl med å ta kontakt. Det blir matlaging sammen med profesjonell kokk, og du trenger derfor ikke ta med deg mat og drikke på campen.