Grace Bullen blir ambassadør for Zuccarellostiftelsen

Grace Bullen er en norsk bryter som representerer Fredrikstad Bryteklubb Atlas. Hun har to EM-titler som senior og junior, og har OL gull fra ungdoms-OL. Grace har vunnet Kongepokalen tre ganger; 2017, 2019, 2020. 

«Det er utrolig stas å bli spurt om å ta del i arbeidet Zuccarellostiftelsen gjør. Jeg ønsker å være med å hjelpe andre på den måten jeg selv fikk hjelp som liten. Det å holde på med aktivitet og idrett, som betyr så mye for meg, vil jeg alltid prioritere», sier Grace Bullen.    

«Jeg er veldig glad for at Grace har takket ja til å være ambassadør for det viktige arbeidet Stiftelsen gjør. Hun representerer de verdiene vi jobber for og inspirerer mange barn og unge i Norge og i verden,» sier Mats Zuccarello. 

Grace skal delta i hele tre mesterskap til neste år; EM i mars, OL til sommeren, og VM på hjemmebane på Jordal Amfi i oktober.  

«Vi skal heie på henne hele veien, og er beæret over at hun heier på den jobben vi gjør, og med henne på laget kan vi få til utrolig mye gøy som både belyser saken, men som også kan være inntektsbringende,» sier Kristine Alcocer-Lind, daglig leder i Zuccarellostiftelsen.

Les mer om Grace og hennes engasjement her.