Barnas Sommerparadis uke 26 oppsummert

I år er det store deler av landet med en uke lenger sommerferie, det er mange barn som har flyktet fra hjemlandet sitt som har behov for gode sommerferieminner, og det er barn som av en eller annen grunn havner utenfor som trenger noe å glede seg til.

I år er det store deler av landet med en uke lenger sommerferie, det er mange barn som har flyktet fra hjemlandet sitt som har behov for gode sommerferieminner, og det er barn som av en eller annen grunn havner utenfor som trenger noe å glede seg til. I år kan vi være stolte over å ha kunnet øke Barnas Sommerparadis fra en uke til to. Uke en er nå omme og vi sitter igjen med en god følelse.

Etter uke en er det en ting vi gjerne vil trekke frem og det er nye vennskap. Vi så både foreldre og barn utveksle telefonnummer og nye avtaler ble laget på tvers av geografiske områder.  Det varmet våre hjerter å se barna kommunisere via lek til tross for ulike språk. Å være inkluderende er noe vi fokuserer mye på hver morgen på trappa, og barna har virkelig tatt det til seg og vist en enorm omsorg for andre. Vi overhørte blant annet «vil du bli med i kano med oss?» «Vil du sitte med meg på bussen?», «Vil du være med oss å leke på gresset?».

 

Tusen takk for en fantastisk uke. Nå gleder vi oss til neste uke.

Takk til Coop, Riis Bilglass, Kiwi Bondi, Sparebankstilsen DNB, Anthonstiftelsen, Arctic Securities, Svendsen Sport.