Alexander Reichenbergs minnefond

Alexander Reichenbergs minnefond gis til Zuccarellostiftelsen

I forbindelse med Alexander Reichenbergs bortgang har hans familie etablert et minnefond. Innsamlede midler til dette minnefondet gis i sin helhet til Zuccarellostiftelsen. 

– Alexander var Ishockeystjernen som hadde en egen evne til å begeistre publikum med sitt spill på isen. Samtidig gledet han mange barn og unge med sitt engasjement for idretten. Zuccarellostiftelsen er dypt takknemlig for at Alexanders familie ønsker å hedre hans minne ved å støtte vårt arbeid. Vi ser det som en viktig oppgave å gi alle barn og unge like muligheter til å oppleve idrettsgleden Alexander viste gjennom mange år som hockeyspiller, sier Kristine Alcocer-Lind, daglig leder i Zuccarellostiftelsen. 

Minneord fra Alexanders familie

Alexander var en gledesspreder både på og utenfor isen, og han levde for leken og idretten. Han var flink til å se dem rundt seg og til å hjelpe venner og familie. Han var uselvisk, satte andre foran seg selv, og han stilte alltid opp.

Alexander våget å drømme stort og var aldri redd for å sette seg høye mål. Han jobbet hardt og målbevisst for å oppnå det han ønsket. Møtte han motgang fant han alltid motivasjon og styrke til å jobbe seg videre. Han var en fighter, og ville vise både for seg selv og andre at han kunne reise seg igjen. Var det noen som ikke hadde troa, ville han motbevise dem.

Han likte allsidighet og var innom flere idretter, slik som ishockey, fotball, innebandy, golf m.m. Han opplevde fellesskap og ble kjent med likesinnede gjennom idretten, og han fant alltid roen på banen. Han ble en del av den store «hockeyfamilien».

Gjennom flere år stilte han selv som trener ved hockeyskoler for barn og unge. Han hadde hjerte og engasjement for unge utøvere, og det ga han stor glede å kunne bidra. Han ønsket å være en kilde til inspirasjon for idretten sin, og gjennom hans ettermæle håper vi at han vil fortsette å inspirere.

Siden idretten helt fra tidlig alder var så viktig i Alexander sitt liv, er det et stort ønske å hedre Alexander sitt minne ved å gi tilbake til idretten via Zuccarellostiftelsen. I samarbeid med Zuccarellostiftelsen ønsker vi å bidra til at flere barn og unge kan få mulighet til å drive med idrett, og kjenne på fellesskapet, mestringen og stoltheten som gav Alexander så mye

Vi setter stor pris på alle bidrag til Zuccarellostiftelsen, uavhengig av størrelse.

Om du ønsker å gi et bidrag kan du benytte Vipps #514902, eller velge vårt betalingsalternativ her

Eventuelle minneord til familien som legges ved innbetaling vil bli delt med familien.

Teksten er skrevet i samråd med familien.