Endelig kan vi dele: det blir Zucca Sommer Camp i år også!

Vi har lenge jobbet med å få alle brikkene på plass, og det er gledelig å dele at vi i år skal ha sommercamp i uke 26, 27 og 28. Hele 3 uker med morsomme aktiviteter, nye vennskap og minner i ryggsekken.

Hvor blir det holdt og hva skal dagene inneholde

Sommercampen kommer til å bli arrangert på Breivoll Gård i Ås kommune. Det er en perle helt innerst i Bunnefjorden med mulighet for bading fra sandstrand og brygge, store gressplener, og fotballbaner.

På årets camp kan du forvente flere aktiviteter i vann, samt ulike idretter eller aktiviteter du kanskje aldri har prøvd før.

Praktisk informasjon

Det blir som før, helt gratis å delta. Vi serverer lunsj, frukt og drikke. Det eneste du trenger å ta med er badetøy, et skift (klær etter vær) og eventuelt en redningsvest hvis du har dette. Det blir mulighet for å låne redningsvest dersom du ikke har en egen.

Campen varer fra mandag til fredag uten overnatting, med mulighet for transport. Mer informasjon om dette kommer. Vi begynner dagen ca kl. 10 og avslutter ved 16-tiden mandag til torsdag. Fredag begynner dagen kl. 10 og avsluttes ca kl. 14 (med forbehold om noe endringer).

Campen er for deltakere som går på barneskole: 1.-7.klasse.

Hvordan kan du bli med

Påmelding til de tre ukene blir lagt ut likt og vi kommer til å legge ut påmeldingen ila mai måned. Så hold deg oppdatert på vår hjemmeside for å sikre deg en plass. Det kan også lønne seg å følge med på vår Instagram og Facebook-side.

Nytt av året

Tidligere har vi hatt våre sommer camps på Hvalstrand i Asker, men i år forflytter vi oss til andre siden av fjorden, og ser frem til å introdusere Breivoll Gård og det flotte naturområdet til 600 barn.

Det er i år satt av 500.000 kroner i budsjettet øremerket personstipend til deltakerne. Vi planlegger for flere idretts-aktiviteter på campene enn tidligere år, og hvis ditt barn ønsker å starte med en idrett fra høsten av, men det er utfordrende for deg/foresatte å betale for disse – så vil det være en god anledning for å søke og motta personstipend til at barnet skal kunne starte opp med en aktivitet fra høsten.

Zuccarellostiftelsen vil ha en åpen søknadsrunde samme tidsrom som sommer camps avholdes.

De som gjør det mulig

Vi vil gi en stor takk til Eventgarden, Sparebankstiftelsen DNB, Anthonstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Hornstiftelsen, Taconic, Novo Nordisk og BUFDIR som gjør det mulig å arrangere årets kuleste sommercamp!

Vi gleder oss!

Har du spørsmål kan du ta kontakt med julie@zuccarellostiftelsen.no