Barnas Sommerparadis 2022 uke 28

Vi har endelig gleden av å informere at årets Barnas Sommerparadis vil foregå i uke 28 sommeren 2022 (11.07-15.07).

Barnas Sommerparadis er en aktivitetsleir som gir alle barn og unge en mulighet til å komme tilbake til skolebenken i august med fantastiske minner og nye vennskap i bagasjen.

VI GLEDER OSS!  

Påmeldings link: https://bit.ly/3szBTfS 

Aldersgruppe: 7-12 år. 

Tidsrom: kl. 10.00 og avslutter kl.17.00 mandag til fredag.

Pris: Gratis. 

Dette er et gratis arrangement i regi av Zuccarellostiftelsen med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og Anthonstiftelsen. Påmelding gjelder for hele uken, og det er ikke mulig å kun delta noen av dagene, da dette opptar plass fra noen som kan være der hele uken.

Zuccarellostiftelsen samarbeider med ulike aktører, blant annet Redd Barna og Tøyen Sportsklubb.

Sted: Hvalstrand i Asker. Hvalstrand 1, 1394 Nesbru. 

Når dere kommer inn porten, hold til venstre mot baksiden (Kaptein Sabeltannbrygga). Der vil dere garantert finne oss. Vi har «base» i uværsskuret ved stupetårnet. Finner du tårnet, finner du oss! Det vil være flere beachflagg med Zuccarellostiftelsen synlig på hele området. 

Mat og drikke: Barna vil få servert lunsj på leieren, og trenger derfor ikke å ha med medbrakt mat eller drikke. 

Husk å melde i fra på påmeldingen om barnet har noen spesifikke hensyn til mat eller allergier. Vi vil ikke ha mulighet til å endre mat under selve leiren.

Transport: Det vil bli satt opp 1 buss fra Operaen i Oslo Sentrum til og fra Hvalstrand hver dag. 

Bussen vil stoppe på Sandvika bussstasjon hver vei. Når bussen er full, vil du ikke få mulighet til å velge dette alternativet under påmeldingen. Bussen blir bemannet av erfarne frivillige fra Redd barna – kontaktinformasjon blir oppgitt når det nærmer seg. 

Annet: Har ditt barn redningsvest – ta den med!

Hvis ikke, vil det være redningsvest til utlån. Alle barn og voksne er påbudt å bruke redningsvest når de er nær vann eller i vannaktivitet – uansett svømmedyktighet. 

Barna blir delt inn i grupper etter alder. Hver gruppe har erfarne gruppeledere som er i alderen 18-25 år. Gruppene går gjennom ca. 4 aktiviteter per dag. 

Redd Barna er tilstede under hele leiren og bemanner et eget telt barna kan trekke seg tilbake i, dersom det er behov for det. 

Fotografi/film: Vedlagt i påmeldingskjema finner du samtykkeskjema for bilder/video. Dette er selvfølgelig helt frivillig å huke av for. Dersom du samtykker vil; bilder og videoer blant annet bli delt i her i Spond til foreldre. Bilder fra Barnas Sommerparadis vil også bli brukt i Zuccarellostiftelsens sosiale medier og interne presentasjoner. 

Det vil aldri bli delt bilder av barn i en sårbar situasjon. Dersom du har spørsmål kontakt: julie@zuccarellostiftelsen.no

Påmeldingsfrist

23.06.2022

Startdato

11.07.2022

Sluttdato

15.07.2022

For mer informasjon:

Julie,

98649983

julie@zuccarellostiftelsen.no

MAY 16, 2022