Morten Hofgaard Jørstad (styreformann) – Kommunikasjonsekspert, investor og grunder.

Morten Hofgaard Jørstad har siden oppstarten av Zuccarellostiftelsen vært styreformann for stiftelsen. Han har en variert bakgrunn som inkluderer administrerende direktør for Geelmuyden Kiese i Danmark og Norge. Han har også jobbet for DNB og for Unicef, i Norge og Eritrea. Morten er utdannet siviløkonom fra Norwegian School of Economics (NHH) med en fordypning i strategi og ledelse.

 

Henriette Hillestad Thune – juridisk sjef i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité

Henriette Hillestad Thune ble ansatt som juridisk sjef i NIF i 2009. Hun har vært leder av Norsk Idrettsjuridisk Forening, styremedlem i Vålerenga Fotball og er medforfatter av boken ”Idrett og juss”. Hun har tidligere arbeidserfaring fra advokatfirma Schjødt og Idrettsavdelingen i Kulturdepartementet, og vært foreleser i Sport Management ved Norges Idrettshøyskole.

 

Nils Petter Gill – eier og styreleder i Subaru Norge

Nils Petter Gill har hatt flere viktige styreverv oppgjennom årene. I tillegg til å være styreleder (og eier) i Subaru Norge, er han meget engasjert inn mot galoppsporten der han har hatt flere viktige roller. Nils Petter satt også i styrene i Lillehammer Olympiske organisasjonskomite fra 1988-1994, der han hadde ansvaret for Ake- og Bob-konkurransene. Nils Petter har god erfaring med veldedige stiftelser og er mye involvert med barnevernsbarn gjennom stiftelsen Ung Oslo.

 

Erik Helberg – CEO i Clarksons Platou Securities

Erik Helberg har 20 års erfaring innen finans, og er i dag CEO i Clarksons Platou Securities. Før dette var han partner i Pareto Securities. Erik har mottatt flere priser for sine roller innen shipping og finans, både i Europa og Norge. Han har en Master of Science Degree i shipping, trade and finance fra City University Business School i London.

 

Aksel O. Hillestad – advokat

Aksel O. Hillestad er advokat med møterett for Høyesterett og mangeårig partner i Arntzen de Besche advokatfirma. Han driver nå egen praksis i Oslo. Aksel har bred og lang styreerfaring fra forskjellige typer selskaper. Innenfor veldedighetsområdet er han i dag styremedlem i Legatene ved Radiumhospitalet.

 

Michael Emery – Markeds- og salgsdirektør i Skogstad Sport

Michael Emery har flere års erfaring som Fundraising Director for Right To Play i Storbritannia og Norge. Han har signert og hatt ansvaret for RTP sine største samarbeidspartnere i Storbritannia, blant annet Chelsea Football Club, Goldman Sachs, Standard Chartered Bank og Pearson Education. I tillegg til hans tidligere sentral rolle i RTP, har Michael også etablert en egen veldedig organisasjon, i 2003, som i dag er aktiv i store deler av Europa. Mike har en master innen kommunikasjon og utvikling fra City University London.

 

Kevin Christopher Skabo – grunder & eier/CEO i Skabo Management Group AS

Kevin C. Skabo har en helt unik bakgrunn fra Sport Management bransjen i USA, der han jobbet for noen av de største amerikanske merkevarene; Major League Soccer (MLS), Major League Baseball (MLB) og National Football League (NFL), i tillegg til to av verdens største sport management selskaper, Wasserman og SportsMark Management Group (nå GMR Marketing). Kevin har de siste seks årene jobbet som Mats Zuccarellos manager, og har sammen med Mats bl.a. bygd opp Zuccarello All Star Game som i dag er Norges største sportslige veldedighetsarrangement. Kevin var med å starte Zuccarellostiftelsen og fungerte som daglig leder inntil Kristine Lind tok over i januar 2018. Kevin har en bachelorgrad i Business Administration og en mastergrad i Sports Management fra University of San Francisco, California.