Morten Hofgaard Jørstad (styreformann) – administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.

Morten Hofgaard Jørstad er fra januar 2016 administrerende direktør for Geelmuyden Kiese Norge. Før det ledet han Geelmuyden Kieses danske kontor i København i to år. Totalt har Morten vært i selskapet i over åtte år, som også inkluderer ett år i GK Sverige. Morten er utdannet siviløkonom fra Norwegian School of Economics (NHH) med en fordypning i strategi og ledelse. Av tidligere jobberfaring har han blandt annet jobbet for DnB Nor (bank og finans) og for Unicef​​, både i Norge og Eritrea.

 

Henriette H. Thune – juridisk sjef i Norges Idrettsforbund og Olympisk & Paralympiske komité

Henriette Hillestad Thune ble ansatt som juridisk sjef i NIF i 2009. Hun har vært leder av Norsk Idrettsjuridisk Forening, styremedlem i Vålerenga Fotball og er medforfatter av boken ”Idrett og juss”. Hun har tidligere arbeidserfaring fra advokatfirma Schjødt og Idrettsavdelingen i Kulturdepartementet, og vært foreleser i Sport Management ved Norges Idrettshøyskole.

 

Nils Petter Gill – eier og styreleder i Subaru Norge

Nils Petter Gill har hatt flere viktige styreverv oppgjennom årene. I tillegg til å være styreleder (og eier) i Subaru Norge, er han meget engasjert inn mot galoppsporten der han har hatt flere viktige roller. Nils Petter satt også i styrene i Lillehammer Olympiske organisasjonskomite fra 1988-1994, der han hadde ansvaret for Ake- og Bob-konkurransene. Nils Petter har god erfaring med veldedige stiftelser og er mye involvert med barnevernsbarn gjennom stiftelsen Ung Oslo.

 

Erik Helberg – CEO i Clarksons Platou Securities

Erik Helberg har 20 års erfaring innen finans, og er i dag CEO i Clarksons Platou Securities. Før dette var han partner i Pareto Securities. Erik har mottatt flere priser for sine roller innen shipping og finans, både i Europa og Norge. Han har en Master of Science Degree i shipping, trade and finance fra City University Business School i London.

 

Aksel O. Hillestad – advokat

Aksel O. Hillestad er advokat med møterett for Høyesterett og mangeårig partner i Arntzen de Besche advokatfirma. Han driver nå egen praksis i Oslo. Aksel har bred og lang styreerfaring fra forskjellige typer selskaper. Innenfor veldedighetsområdet er han i dag styremedlem i Legatene ved Radiumhospitalet.

 

Michael Emery – Markeds- og salgsdirektør i Skogstad Sport

Michael Emery har flere års erfaring som Fundraising Director for Right To Play i Storbritannia og Norge. Han har signert og hatt ansvaret for RTP sine største samarbeidspartnere i Storbritannia, blant annet Chelsea Football Club, Goldman Sachs, Standard Chartered Bank og Pearson Education. I tillegg til hans tidligere sentral rolle i RTP, har Michael også etablert en egen veldedig organisasjon, i 2003, som i dag er aktiv i store deler av Europa. Mike har en master innen kommunikasjon og utvikling fra City University London.