Gran Skole (Oslo)

GRAN SKOLE

Zuccarellostiftelsen har inngått et samarbeid med Skiskytterforbundet og Skiforeningen i forbindelse med skiskytter-VM i Holmenkollen, Oslo. Sammen med ”Årets Ildsjel” fra Idrettsgallaen, Sajandan Rutthira, skal Zuccarellostiftelsen aktivisere barn i alderen 9-12 år fra Gran Skoles mottaksklasse.

Barna har bakgrunn fra blant annet Bulgaria, Jamaica, Pakistan, Somalia og Syria. Alle barna vil delta på forskjellige skiaktiviteter med dyktige og kvalifiserte instruktører fra Skiforeningen. Hvert enkelt barn vil få utlevert gratis ski-pakker og i tillegg få gratisbilletter til åpningsdagen til skiskytter-VM.

Les mer på osloby.no

St. Hallvard Håndballklubb (Lier/Drammen)

Zuccarellostiftelsen støtter St. Hallvard Håndballklubbs viktige samfunnsengasjement som er med på å skape et godt og trygt miljø for den oppvoksende slekt i Lier og Drammen.
 Gjennom St. Hallvard Håndballklubbs samarbeid med Barnas Stasjon, som drives i regi av Blå Kors, skal  klubben sørge for å nå frem til flere barn i disse lokalmiljøene.

St. Hallvard Håndballklubb har en langsiktig strategi om å etablere prosjekter som vil aktivisere grupper med unge barn, i alderen 1-8 år, gjennom sport og lek. På disse aktivitetene skal både spillere og ledere i St. Hallvard Håndballklubb delta.